logo350

logo350

slogan

BBQ

De ondergaande zon, een glas goede wijn en heerlijke gerechten van de grill... Wij bereiden met veel plezier de barbecue voor u en uw gasten. Met verse ingrediënten van topkwaliteit – want voor minder steken we het vuur niet aan.

De barbecue arrangementen zijn vanaf 25 personen.

(klik op het gewenste arrangement voor meer info)

BBQ The standard - € 25,50 p.p.


(Kinderen tot 12 jaar € 12,50 p.p. inclusief waterijsje)

Boerenbrood met truffelmayo & tapenade
Kerriesaus, cocktailsaus, barbecuesaus
-
Salade met gegrilde groenten
Pastasalade met rode ui, gerookte zalm & dillesaus
Seizoenssalade
Schalen met vers fruit van het seizoen
-
Kipsaté met Indonesische satésaus
American hamburgers
Gekruide barbecue worstjes
Vispakketje met verse kruiden
-
Friet met mayonaise
Gepofte groenten

BBQ The upgrade - € 32,50 p.p.


(Kinderen tot 12 jaar € 14,50 p.p. inclusief waterijsje)

Boerenbrood met truffelmayo & tapenade
Kerriesaus, cocktailsaus, barbecuesaus
-
Salade met gegrilde groenten
‘Insalata caprese’ buffelmozzarella & pomodori met verse pesto
Pasta salade met rode ui, gerookte zalm & dillesaus
Salade van het seizoen
Schalen met fruit van het seizoen
-
Kipsaté met Indonesische satésaus
American beefburgers
Gemarineerde entrecôte
Zalmmootje hoi-sin saus
Vispakketje met verse kruiden
-
Friet met mayonaise
Gepofte groenten

BBQ Tha Bomb - € 39,50 p.p.


(Kinderen tot 12 jaar € 14,50 p.p. inclusief waterijsje)

Boerenbrood met truffelmayo & tapenade
Kerriesaus, cocktailsaus, barbecuesaus
-
Salade met zeevruchten & whisky-saus
‘Insalata caprese’ buffelmozzarella & pomodori met verse pesto
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayo & Parmezaan
Schalen met fruit van het seizoen
-
Kipsaté met Indonesische satésaus
American Black Angus burger
Gekruide Lamsrack
Gemarineerde entrecôte
Gemarineerde gamba-spiesje
Vispakketje met verse kruiden
-
Friet met mayonaise
Gepofte groenten

Walking dinner met hoofdgerechten van de BBQ - € 39,50 p.p.

 Garnalenkroketje met citroenmayo
-
Kopje soep van de dag
-
Mini carpaccio van ossenhaas met pesto,
Parmezaanse kaas & zongedroogde tomaatjes
-
Glaasje tartaar van tonijn met sojasaus

  Het hoofdgerecht zullen wij bereiden op de barbecue en trancheren op het bord in het zicht van de gasten:

 Hele Black Angus Entrecôte met rode wijn-saus
-
Puree van zoete aardappel
-
Gepofte groenten & verse friet met mayonaise

 Na het diner zullen wij een tweetal “mini” desserts in glaasjes serveren:

 Citrus mascarpone
&
Appeltaart mascarpone

 Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw gezelschap.