logo350

logo350

slogan

Foodfair

Komt u met een groot gezelschap en wilt u eens iets anders dan een buffet of barbecue? Maak dan kennis met de Plazand Food Fair. Met een drankje in de hand kunnen uw gasten bij onze themakramen proeven van diverse luxe happen en ‘live cooking’ streetfood. Gezellig met elkaar én voor elk wat wils.

The Streetfood experience vanaf 40 personen € 29,50 p.p.
(kinderen tot 12 jaar € 18,50 p.p.)
Loempia’s met sweet-hot chilisaus
Nacho’s met cheddar & sour cream
American Popcorn
Vanaf een grote kraam buiten onder de luifel serveren we diverse Streetfood:
Noodles met verse groenten & kip uit de wok
Mini hamburgers on a bun met cheddar en diverse sauzen
Huisgemaakte Coleslaw
Amerikaanse hotdogs, gefrituurde uitjes, hotdogsaus en zuurkool
Chocolate chip cookies en marshmallows

Hoorntjes chocolade of aardbei/vanille-ijs
Uit onze soft-ijs machine

Aanrader: Bereid uw streetfood experience uit met verse sushi van ZIZO-lounge € 4,50 p.p.

Food Fair experience vanaf 70 personen € 37,50 p.p.
(kinderen tot 12 jaar € 20,50 p.p.)
Bij elke themakraam kunt u het volgende lekkers krijgen.

American vibe live cooking
Hamburgers van de grill, diverse sauzen, cheddar, pickles,
Amerikaanse hotdogs, gefrituurde uitjes, hotdogsaus,
chocolate chip cookies en marshmallows

Asian street food - live cooking
Kies uw favoriete ingrediënten en onze chef maakt daar een mooi wokgerecht van
noodles, kip, paksoi, tauge, paprika, bosui, keuze uit diverse woksaus
atjar, kroepoek, satésaus, katjang pedis

The fisherman’s cove

Haring, garnalen, crabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm, gamba frio,
brood, toast, augurk & uitjes

French Quarter
Truffelsalami, Serranoham, diverse kazen, tapenade, olijven, noten, druiven,
vers breekbrood, vijgenbrood en toast

Natuurlijk kunt u uw Food fair naar wens (nog) verder uitbreiden:

The Pie Heaven
Cheesecake, chocolade taart,
carrotcake, de soesjestoren  € 3,95 p.p.

Luxe sushi
Van de bekende ZIZO-lounge € 4,50 p.p.

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw gezelschap.