logo350

logo350

slogan

Seafoodbar

Donderdag 1 juni was het zover! De opening van Plazand’s Seafoodbar, het kleine zusje van Strandpaviljoen Plazand. Genieten van seafood zoals het bedoeld is: “met een glas bubbels in de hand en een grandioos uitzicht op het Zandvoortse strand”.
De start was een groot succes. Na de feestelijke opening waar DJ Ladymix voor de ‘beachy vibes’ zorgde streek de meerderheid van de aanwezigen neer om te gaan genieten van het lekkers uit de zee.

“Samen spelen, samen delen” is het motto. De kaart bestaat uit kleine gerechtjes, oesters en Fruit de Mer om samen van te proeven. De gerechtjes worden geserveerd zodra deze klaar zijn om met elkaar van te delen.

Extra hierbij is de WineFlight®
De WineFlight® is het perfecte middel om kennis te maken met onze verschillende wijnen. In iedere flight serveren we drie proefglazen wijn met een bijpassende hapjes of oesters. Met een korte tekst en uitleg is dit een leuke manier om uw wijn-spijs kennis te vergroten.
Plazand’s Seafoodbar is open van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. We verwelkomen iedereen die wilt genieten van een exclusief moment om het einde van de middag te starten met een bruisende smaakbeleving. Reserveren gewenst.

Voor meer informatie of reserveringen: 023-5715564