logo350

logo350

slogan

Particulier

High tea & brunch
Onze high teas en brunches zijn een populaire keuze bij familiefeesten. Jong en oud smult van de lekkere, verse hapjes. En terwijl de kinderen zich op het strand vermaken, genieten de volwassenen tevreden na op het terras. Maar ook voor uw zakelijke bijeenkomsten zijn deze arrangementen een uitstekend alternatief.

Borrel
Bij Plazand is het rond het borreluur uitstekend toeven. Geniet met vrienden en familie van een intieme borrel of organiseer een zakelijke bijeenkomst in één van onze aparte ruimtes met privéterras. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende invulling.

BBQ
De ondergaande zon, een goed glas wijn en heerlijk gerecht van de grill... Wij bereiden met veel plezier de barbecue voor u en uw gasten. Met verse ingrediënten van topkwaliteit – want voor minder steken we het vuur niet aan.

Walking dinner
Voor grote gezelschappen is een walking dinner een praktische oplossing. Elke half uur serveren wij in een informele setting een bijzonder gerechtje aan uw gasten. Onze thematische walking dinners zijn een lust voor het oog en een cadeautje voor de tong.

Food Fair
Komt u met een groot gezelschap en wilt u eens iets anders dan een buffet of barbecue? Maak dan kennis met de Plazand Food Fair. Met een drankje in de hand kunnen uw gasten bij onze themakraampjes proeven van diverse luxe happen en ‘live cooking’ streetfood. Gezellig met elkaar én voor elk wat wils.

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw gezelschap.