logo350

logo350

slogan

Zakelijk

Vergaderen aan zee
Zakelijk overleg in een ongedwongen sfeer. Ervaar bij Plazand de inspirerende werking van de zilte zeelucht en de deinende golven. Wij verzorgen uw meeting in één van onze aparte ruimtes met privéterras aan zee. Maak een keuze uit onze flexibele arrangementen of vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.

BBQ
De ondergaande zon, een goed glas wijn en een mooi stuk gegrild vlees op uw bord… Wij bereiden met veel plezier de barbecue voor u en uw gasten. Met verse ingrediënten van topkwaliteit - want voor minder steken we het vuur niet aan.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw gezelschap.

Food Fair
Komt u met een groot gezelschap en wilt u eens iets anders dan een buffet of barbecue? Maak dan kennis met de Plazand Food Fair. Met een drankje in de hand kunnen uw gasten bij onze themakraampjes proeven van diverse luxe happen en 'live cooking' streetfood. Gezellig met elkaar én voor elk wat wils.

Borrel
Bij Plazand is het rond het borreluur uitstekend toeven. Geniet met vrienden en familie van een intieme borrel of organiseer een zakelijke bijeenkomst in één van onze aparte ruimtes met privéterras. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende invulling.
En wilt u na de borrel blijven eten? Wat dacht u van een barbecue, walking dinner of Food Fair? Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw gezelschap.

Walking dinner
Voor grote gezelschappen is een walking dinner een praktische oplossing. En dat een diner niet saai of smakeloos hoeft te zijn bewijzen wij al jaren bij Plazand. Onze thematische walking dinners zijn een lust voor het oog en een cadeautje voor de tong.